Ny blogg;

För er trogna människor --> head over till johannademare.blogg.se för att börja följa samma gamla Johanna på en helt ny blogg. Japp, jag har äntligen blivit av med storyofmyyear namnet och kan numera stolt säga min bloggs adress som är likadant som mitt namn.
 
Och just det..det är inte så himla bråttom för er att klicka er över där än. Håller på att flytta över de senaste inläggen för att fylla den lite!

naglarna

Det ljusa nagellacket Essie 'Ballet Slippers' // De guldiga; IsaDora Sugar Crush 'Gold Crush'
 
 
 

bits and bobs

♥ Min favorittröja att susa omkring i här hemma är en av pojkvännens gamla som jag bett honom spruta sin parfym på.
 
♥ Jag älskar att skriva. Noveller, korta texter, you name it. Inte många som får läsa dem dock!
 
♥ Jag har haft en novellblogg om Harry Styles med över 300 läsare om dagen. [Säger haft för att jag har lagt ner den].
 
♥ Jag är alltid kall om händerna.
 
♥ Är en enorm hundnörd och har varit det sedan jag var liten.
 
Får några gånger i veckan fix-idéer som jag är bestämd om att genomföra. Just nu: måla om mitt rum för att jag är trött på den röda väggen.
 
Jag har lärt mig äta; brieost, avocado, fetaost, isbergsallad och oliver. Föregående är numera stora favoriter hos mig. [Är ytterst stolt över det här då jag har ett rykte om att vara kräsen. Ger man sig fan på det går det!]
 
Jag gillar inte adressen till min blogg. Känns barnslig och jag hatar att den är på engelska. Så klyshig.
 
 

13 januari

Det är alldeles för kallt ut för att jag ska vilja ta mig ut ur huset. Nä, jag stannar inne. Ska måla naglarna, påbörja en bok jag fick i julklapp och sedan bänka mig framför tvn. Förtjänar det med tanke på att jag har städat hela huset + mitt rum. De sistnämna något som verkligen behövdes!
 
Kör för det mesta 4-1 med nagellack nuförtiden! Fyra naglar med neutralt och så en nagel, oftast ringfingret med lite glitter. Den här gången guldigt!
 

Sims 3

Här har ni resultatet på mitt hus jag gjort på Sims! Ska dock inte ta åt mig äran för att ha byggt det, utan det var ett jag placerade ut och sen inrett från scratch så att säga. Det är inte klart dock, och jag ändrar mig alltid under hela tiden jag spelar så om några dagar kommer rummen säkert ha bytt tapet två gånger till haha!
 
Framsidan!
 
Baksidan med pool
 
Poolområde
 
Trädgården med utomhusbad och gunga till barnen!
 
Köket
 
Matsal
 
Hallen i anknytning till matsalen
 
Arbetsrum
 
Vardagsrum intill arbetsrummet och toaletten
 
Föräldrarnas sovrum
 
Badrummet till det stora sovrummet
 
Flickans rum
 
3:e våningen jag inte gjort särskilt mycket med än! Ska bli ett tv-rum längst bort till höger. De andra rummen orkar jag nog inte bry mig särskilt mycket om...haha
 

Chillar
10 januari

Med huset för mig själv idag ska jag inte göra något annat än att spela sims. Självklart bryta det för att gå ut med hunden när hon behöver det. Vaknade vid tio idag, har redan varit ute på första rundan med henne så efter att ha duschat och fixat lite ska jag nu sätta mig ner och fortsätta på hotellet jag har börjat bygga, för om ni inte förstod det, så har mitt nya sims landat i brevlådan! Och det är awesoooome.
 
Jag vet inte vad som hände med kvalitén på den här bilden, men byxorna jag har på mig är de andra paret av de jag köpte häromdagen! Sneaky hund jag har.
 

nya bralls

Varit omkring på lite olika ställen och svängde in en runda på lager 157 när jag ändå var i trakten. Kom hem två byxor rikare. Dock inga jag kommer ha på mig ute bland folk, möjligtvis på sommaren när man kommer undan med det mesta i klädväg haha. 150kr styck hamnade dem på och med lite julklappspengar kvar på kontot fick det bli ett köp! Det andra paret är svart och vit mönstrade!
 
 

7 januari

Har precis vaknat, ska bara klä på mig och sen sticka direkt till bussen. Ska träffa Bebban över dagen och hon sa att hon skulle göra scones precis vilket passar perfekt för min hungriga mage.
 
Mitt ansikte ersätts idag av min mobil för tusen olika anledningar. Mest för att jag ser jättejättetrött ut.
 

Sims 3 Semesterparadis; beställt!

 

i påsen från warehouse fanns;

Ett riktigt kap! Vårt besök nere på Emporia misslyckades inte helt! Lagom till att vi skulle ge oss av till tåget så sprang jag in här och hittade ett linne. Kanske inte normalt vad jag brukar köpa, men pojkvännen tyckte jag skulle och efter några blickar extra framför spegeln så blev det ett ja. Och vad jag fick betala? 129kr för något som från början varit märkt med 499kr. På lappen stod det 20-lappen dyrare än vad jag betalade i kassan, så vet inte vad som gjorde det billigare. Men nöjd är jag!
 
Det kommer en bättre bild där det inte ser ut som en laxrosa röra tillsammans med gråa fläckar haha!
 

Dagens shoppingSheer Cover

Och så damp det fina lila-rosa paketet ner i min brevlåda. Ställde mig direkt framför spegeln och vips så nöjd jag blev! Lat som jag är kommer jag hålla mig till sminket bara när jag ska ut ur huset någonstans, riktigt så ful hy tycker jag ju faktiskt inte att jag har. Bara några acne ärr som jag känner jag vill trolla bort!
 
 

RSS 2.0