städning

Efter att ha gjort några test för att friska upp minnet med körkortsteori så har jag:
 
-Rensat i mina lådor i garderoben
-Kastat säkert över 20st nagellack. Gamla, fula eller som jag aldrig använder
-Dammat alla hyllor
-Rensat bland mina smycken
-Tagit ner en anslagstavla och slängt den
-Drömfångare+annan tavla ligger i hög för att bli bortgivna till loppis
-Min matta ligger i en rulle, ovetandes om mamma kommer hålla med om mitt beslut att den ska ut härifrån. Den är så lurvig att jag har dammråttor x100000 redan dagen efter jag storstädat. Samma visa varje gång.
-Hängt upp gardiner
-Dammsugat upp allt spindelnät. Och där var mycket! Det läskiga är, att jag ser aldrig någon spindel?
 
Allt som allt har två sopsäckar fyllts upp till bredden och de ska iväg utan den minsta ånger! Bort med skiten. Nu ska jag ut med hunden och sen lägga mig framför tvn med en vetekudde runt halsen!
 
 
 

30 september

För en gångs skull vaknade jag upp utan huvudvärk! En segerdans för det! För att inte slösa bort det faktum att jag inte känner mig seg kollade jag lite på tv tills klockan blev 9:00 och sen tog jag på mig lite varma kläder och gick ut på promenad med hunden! Var ute i cirka en halvtimme men hade det inte varit för min kurrande mage hade jag kunnat vara ute minst lika länge. Älskar hösten när den är såhär krispig!
 
Så med världens godaste frukost i magen ska jag nu sätta mig ner och plugga körkortsteori. Har värmt vetekudden i micron som ligger runt halsen (fryser som tusan) och satt på glasögonen för nu kör vi, fast jag egentligen inte alls vill. Sen ska mitt rum också städas!
 
 
 

40 Maps That Will Help You Make Sense of the World

Källa
 

25 september

Besöket jag fasar över varenda. jävla. år. Undersökning hos min tandläkare. Han är bäst och jättebra bla bla men det är ändå på min topp 3 lista av grejer jag tycker är obehagliga. 

24 september

10 frågor om idag:
Vad har du gjort idag? Haft körlektion, pluggat lite körkortsteori och firat 4 månader med pojkvännen!
Vad ska du göra nu? Krypa ner i sängen med mitt sällskap för kvällen och kolla Homeland.
Har du gjort något dåligt idag? Ja
Vad har du ätit idag? En McWrap och sen vart det styvpappas goda spagetti och köttfärssås till kvällsmat!
Har du duschat idag? Jajamensan!
Är du trött nu? Sådär trots att jag sovit noll inatt. Vridit på mig som en galning.
Vad händer imorgon? Tandläkarbesök, städa rummet, och plugga körkortsteori + övningsköra med mama!
 

 

Yup. Still got it.

Har inte gjort ett test på några månader nu - satte mig ner och gjorde ett körkorts-teori test:
 
 

23 september

Frånvaro grundat på ett mycket intressant liv. Phah. Nog.
 
Hejsan i vilket fall som helst! Sitter och har precis städat huset (utan att mamma bett om det, jättesnällt, jag vet.) Gjorde det för att jag är uttråkad och drar ut på att börja hårdplugga teori. Så enkelt som det. Ska se om jag inte kan få ut Bengt och hunden ur huset så jag kan moppa & städa toaletterna också. Så drar vi ut på körkortsteorin lite till! Skämt åsido ska jag försöka få undan några test nu innan jag ska fixa lite lunch. Har som sagt bokat uppskrivning och uppkörning och det börjar närma sig så ska friska upp minnet lite med de grejer jag känner att jag tappat. Bland annat datumen för vinterdäck. De sätter sig inte?!
 
 

18 september

Står och väntar på bussen- ska in för ett läkarbesök och sen ska jag möta upp Frippe för att kolla på en vinterjacka till honom. Inte så mycket mer att säga. Ikväll ska jag plugga körkortsteori, klackarna i taket!
 
Grattis till Tanja som fyller 19 år idag :') Växer upp och blir gamla allihoppa! - - -

 

12 september

Hua vad det blev mycket nu! Framför mig har jag körlektioner varje vecka, körkortsplugg, köra hemma, tandläkarbesök, läkarbesök, uppskrivning och uppkörning. Det är bara torsdag men min helg får börja idag. Är trött efter att knappt ha sovit något inatt av någon anledning.
 
Imorgon ska jag träffa Dahl! Men nu ska jag spela Sims och inte göra ett enda annat skit idag.
 
Sneakpeak; lappen med uppskrivning & uppkörningsdatum!
 

10 september

10 frågor om idag:
Vad har du gjort idag? Haft körlektion och ätit lunch i stan med Frippe.
Vad ska du göra nu? Hade tänkt testa min nya mascara som sägs vara fördelsaktig för oss med blå ögon. Hur nu det ska fungera...svart mascara som svart mascara? Eller?
Har du gjort något dåligt idag? Brukar hålla mig undan från att göra dåliga grejer så nope!
Vad har du ätit idag? Frukost och snabbmat på donken.
Har du duschat idag? Bara håret över badkaret.
Är du trött nu? Japp!
Vad händer idag? Ska sätta igång med körkortsteorin nu igen när jag har lyckats boka en tid för uppskrivning. Sen kommer pojkvännen hit och då ska vi kolla Svergies landskamp [läs: jag ska sova bredvid honom under tiden alt. spela Sims.]
 
 

4 september

Sitter på bussen och försöker lugna ner mig själv. Ska till hudläkaren och egentligen bara prata eventuell medicin, men är livrädd för att hon skulle få en idé om att jag ska operera på mina ärr igen. Nu. Idag. För jag har inte satt på ett sånt Emla-plåster som bedövar lite & med tanke på hur jävla ont det gör MED det så vet jag inte hur ont det kan göra om jag inte har ett. Vi får se helt enkelt.


2 september

Idag börjar de flesta av mina kompisar på universitet (!!!) och man kan väl då säga att mitt sabbatsår officiellt har börjat. Förutom det att jag varken har något jobb att fördriva tiden med, eller någon resa att se fram emot. Jag lunkar på här hemma, börjar snart klättra på väggarna och håller fortfarande på med mitt körkort. Dock är det tack och lov snart över och jag kan nästan se det lilla, rosa kortet framför mig.
 
Som lite tidsfördriv för att jag inte ska gå helt knäpp och galen här hemma så har jag städat rummet! Och det behövdes kan jag säga. Ska dra fram dammsugaren om ett tag också för dammråttorna har förökat sig lite för väl de senaste veckorna.
 
Det är väl ungefär vad jag har gjort idag. Har också rensat bland kvitton och andra papper i min pärm, satt in försäkringspapper och räknat ihop hur mycket jag är uppe i för körkortet vilket jag ångrar.
 
Nu ska jag fundera vidare på om jag vill lägga pengar på en slingning till hösten!
 
 

Ny bumper till telefonen!


RSS 2.0