julkort

Egengjorda julkort jag knåpade ihop hemma hos Dahl häromdagen! Körde ut till panduro, spenderade pengar där och åkte sen hem för att göra några julkort var. Mycket fint, och roligt att göra! Ska skicka till mormor och morfar, springa över och lämna till pojkvännens föräldrar och så till en gammal lärare! Har två till, men de är inte färdiga än.
 
Bilden blev lite gul men ni kan kanske lita ut att pappret är vitt och detaljerna gråa ändå!
 

28 november

Åh snark vad trött jag är. Har flängt omkring hela dagen sedan 10 och kom hem vid halv fyra tiden. Lyckades träffa Tanja också, helt utav slumpen! ♡ Sen jag kom hem har jag packat kakor till en leverans jag hämtade tidigare idag och...kollat på tv. Ett tag kändes det som om jag skulle bli sjuk men vid närmare eftertanke känns det mer som att jag bara hade varit slarvig med glasögonen (=trött och huvudvärk.)
 
Nu blir det tv-mys med Fredrik!
 
 

Önskelista jul 2013

Detta året ska jag bara önska mig 'tråkiga' grejer. Kommer inte på något annat jag vill ha, och detta är sånt jag inte vill lägga pengar på när jag flyttar hemifrån, så varför inte? (Tycker det är roliga prylar i och för sig..)
 
Från vänster till höger: Jamie Oliver kokbok // karaff från Holmegaard // liten och stor vas från Alvar Aalto // mugg från Iittala // dricksglas från Alessi // gryta från Le Creuset // djup tallrik från Rörstrand // durkslag från Rosti (Margrethe)

cupcakes

Träffade upp Dahl häromdagen för att snacka skit, busa med hennes hund och för att baka cupcakes! Det sistnämnda något jag velat göra för ett tag nu. Mest för anledningen att jag ville dekorera dem! Nedan har ni fyra av dem som jag gjorde av totalt 6 jag dekorerade. De andra var inte så värst inspirerande så tycker inte de är värda uppmärksamhet här på bloggen.
 
Vanliga vaniljmuffins med chokladbitar inuti, chokladfrosting och dekorationer! Supergoda! Nästa gång ska jag gå loss med karamellfärg! Många utropstecken det blev nu!
 

21 november

Tjejen på bilden nedan är fortfarande arbetslös, fortfarande frustrerad över inget resultat i jobbsökandet, men även väldigt glad! För imorgon ska jag på massage! Jag har börjat på en medicin som torkar ut praktiskt taget varenda del av min kropp - därför har det gett mig 'skön' värk i muskler och leder! Ska därför för första gången någonsin (förutom i Thailand) gå på massage och verkligen reda ut de knutor jag har. För det kan inte mamma göra här hemma har vi märkt. Är dock nervös för jag vet att det kommer göra så jätte, jätteont.
 
Annars är där inget på G i mitt liv. På söndag har jag ett halvår med min pojkvän vilket är det mest förvånande på länge: för att citera alla de människor som är över 80 bast i vårt land: Var tog tiden vägen?! Eftersom det är så fint placerat på en söndag ska vi vänta med att fira nästa helg, då är det tänkt att vi ska ut och äta och bara mysa.
 
Snart jul i alla fall och för första gången på några år så ser jag fram emot den i år! Har redan julkänslorna utspridda i kröppna min!
 
 

Vad jag har i min väska!

 
 
Vänster bild: glasögon, solglasögon och hörlurar.
Höger bild: almanacka, penna, bil- och husnycklar, plånbok och hårborste.
 
 

en liten samling

Byter skal så som jag byter kläder! Dålig bild på det svarta som är längst ner till höger, men det är ett plånboksfodral jag lätt kan stoppa ner körkort och bankkort i när det behövs.
Favoriten håller sig ändå till det längst upp till höger!
 
 

promenix med vovven

 
 
 

ommöblering

Fick ett litet ryck och möblerade om mitt rum. Sängen, skrivbordet och fåtöljen är alla flyttade. Ska försöka lista ut huruvida jag ska ha fåtöljen där den står nu eller ej, men tills dess ska jag bara njuta av hur mysig min säng ser ut! Sängen stod tidigare här!
 
 
 
 

1 november

Helsike attans nu är det Halloween. Min hat "högtid". Mest för att jag inte gillar utklädda människor. Kommer undvika att öppna dörren ikväll eller så skickar jag mamma eller Bengt på det. För resten av helgen. 

Har precis städat huset så ska hoppa in i duschen för att sen klä på mig. Ska köra in till stan och möta upp Fredrik för lunch. Han har lyxigt nog halvdag idag så ska dra med honom sen så jag kan köpa en pumpa! 
RSS 2.0