1 juli

Tjohoppsan var jag inne på min andra vecka på körskolan & första dagen i juli. Mitt huvud är ganska slutkört, kroppen också med tanke på hur min morgon började och dagen fortsatte. Jag somnade vid halv elva igår & det är inte så sent då det ger mig tillräckligt många timmar för att vara mänsklig dagen efter. Jag skulle upp 5:30 men klockan 6:00 kommer mamma in och väcker oss. Hoppsan. En kvart tills jag var tvungen att gå hemifrån.
 
Jag springer upp, säger hejdå till F som sovit över och klär på mig, tvättar håret och sminkar mig. Frukost hinner mamma göra till mig under tiden. Och jag kom i tid. Körlektionen var jätterolig så dagen blev bara bättre och bättre tills det att jag inser att mitt öra inte slutat klia. Jahapp. Det har alltså inte släppt sedan helgen. Tar kontakt med mamma, frågar om jag kan få en tid att kolla öronen och bokar in mig. Tillbaka till körskolan, teorilektion med mattedelar jag är skitförbannad över att de kommer på testen då jag tycker de är svåra. Som vanligt. Sen var det teori (godkänd på fas C nu i alla fall untz), lunch med F, tillbaka, pluggar i två timmar, körlektion som var rolig tack vare min lärare (och jag körde awesome om jag får säga det själv).
 
Sen var det till vårdcentralen. Röd i hörselgången, irritation bla bla. Till apoteket för att hämta droppar. Doktorn har inte skickat det asdfghjk receptet så jag får ta bussen hem för att sedan åka dit med Bengt och hämta det.
 
Och nu sitter jag här. Vet inte om ni ser något speciellt på mig? Ledtråd: leta efter fettvadd som sticker ut ur mina öron.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att kunna läsa lite om dina dagar! :) så hänger man med lite grann i alla fall! Kyss

2013-07-02 @ 00:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0