Hemma!

Ja ni...det har minst sagt varit ett äventyr sen igår morse. Åkte ifrån skolan klockan åtta och redan då var det hyfsat varmt ute. Vi körde i kanske en och en halv timme tills vi kom fram till en sjö där vi hade kanot orientering. Ganska spännande. Har någon typ av "fobi" för att sitta nära vatten men JAG KLARADE DET!! Och jag är stolt över mig själv hihih

Efter några timmar vid sjön gick vi upp och ner, upp och ner, upp och ner för backar i en timme tills vi kom fram till stugan. Svettiga och TRÖTTA satte vi upp tälten....med händerna ihopsatta i varandra. Lagade mat och grillade banan med choklad. MUMS.

Gick och lade oss - somnade och vaknade - åt frukost - inväntade den andra klassen och dagens aktiviteter satte igång.
Vi skulle lukta oss fram till en liten, liten papperslapp efter ett spår utav surströmming (....händer bara på min skola) och sen springa tillbaka och berätta för läraren vilken siffra som stod på. Vi skulle även leta 10 föremål, lite strategi "bygge" med spikar och tändstickor och bära Morgan Pålsson (en docka på typ 60kg) på en bår genom olika portar. Nu låter det här säker jätte lätt men jag måste bara lägga till att portarna vi skulle igenom var ibland smalare än själva båren vi skulle ta genom. Vi fick heller inte prata, skratta eller ja, göra något ljud över huvudtaget. När en av tjejerna i mitt lag sjönk ner i sunkmark till höfterna så började min lärare apflabba vilket såklart gjorde att vi också började skratta.

Tillbaka till stugan där vi fick göra olika samarbetsövningar, bland annat bygga tält med ögonbindel.

Så ni förstår att jag är trött? haha
Jag har haft riktigt roligt i alla fall men jag är glad att det är över! Kommer bilder på det hela sen någon gång!

Friluftsliv-johanna!

Jag är iväg och friluftslever med klassen någonstans i en skog!! Kommer tillbaka tisdag kväll men har förberett några inlägg så ni slipper sakna uppdateringen så värst mycket hehe


-no. 34

Never regret something that once made you smile.

Glömt en sak till...

Satt och läste genom alla nya inlägg på min bloglovin, läste något och blev bekymrad och lite ledsen för en sak. Men när jag klickat mig genom alla inlägg och läst klart så kom jag inte på vad jag var bekymrad och ledsen för.

Erkänn att det är en talang ni mer än gärna vill ha? Nu behöver jag inte vara bekymrad längre! Ibland kan det vara bra med det där guldfisk minnet... Det firar vi med sockerkakan jag bakade igår!

minne som en guldfisk

OJ! Hej! Glömde bort där för ett tag att jag hade en blogg att skriva i. Kom precis hem i all hast, åt lunch med Rebecka och Frida på älskade, älskade subway, sprang in på skånetrafiken och köpte rabattkort och åkte sen hem. Precis varit ute med hunden ett litet tag nu så hon är i alla fall nöjd!

En sak jag också har glömt är att jag skulle ju visa er vad jag köpte häromdagen?! Snacka om att jag verkligen har minne som en guldfisk...men jag lägger upp det sen? Måste fixa en sak först!!

puzz

26 maj

Godmorgon!!

Ska snart äta frukost men tänkte bara slänga in ett inlägg om att jag inte har min dator med mig idag. Behöver inte den på några lektioner så gamla bettan får stanna hemma istället.

Både min matte lektion och idrottslektion är tydligen inställda så jag åker hem MYCKET tidigare för att plugga historia och övningsköra!!!!!!! Håll er undan!

mer till "gilla" listan

Gry kommenterade på förra inlägget om en sak till jag gillade som jag TOTALT glömde bort. Muskler på killar hihi.


gäääääsp och vanlijruta

Sitter och knaprar lite på en god vaniljruta. Är helt galen i vanlij. Väskor, plånböcker och vanlij. Möjligtvis något annat också.

Hade inte tänkt plugga så mycket idag. Trots lång sovmorgon (11 timmars sömn!!) så är jag trött, antar att jag har sovit liiite för länge.

Punkt.

stockholm

Som jag säkert redan har berättat så är jag i Stockholm. Eller har jag det? I alla fall så är jag här uppe och hälsar på lite släkt. Skriver när jag är hemma imorgon kväll/natt eller på måndag!
Puss

hungriiig

Åh vad jag vill åka till skolan just nu. Speciellt efter jag sett veckans matlista....men nu hade jag tänkt koka lite pasta med kyckling och vitlök så det blir väl bra ändå haha. Jag måste göra något, är rastlös trots huvudvärk men får rymma undan lite på mitt rum för det här duger inte.

Alice håller mig sällskap haha


RSS 2.0