Goodbyyyeeee

Sådärja. Dagen D har kommit. Idag Imorgon flyger jag och mamma till Grekland. Resten av la familia stannar hemma hehe. Vi flyger vid klockan sex imorgon bitti men vi ska ta oss till Kastrup redan vid tre tiden inatt.

Hade tänkt hålla mig vaken tills vi ska sticka med att kolla på filmer och lyssna på musik. Det ska jag väl klara? Sovit i sex timmar inatt så jag är måttligt trött haha. Men jag vill verkligen vara vaken tills dess för jag är inget stort fan av att flyga så jag vill vara jätte trött så att jag kan sova på planet!

Ni får ha det bäst & från och med nu skippar jag datorn på en vecka.

Här får ni en bild Natalia tog på mig igår! Jätte fin så där in action?


time for dop

Jahopp. Nu är det inte alls långt kvar tills jag och mamma åker till grekland och jag längtar ihjäl mig så att jag SPRICKER! Men jag är skit nervös. Hatar att flyga. Får ta en drink eller något innan (nej pappa jag skämtar bara).

Sitter här nu med min syssling Natalia som är och hälsar på! :) Vet inte vad vi ska hitta på idag...förutom att mitt "syskon"barn ska döpas i eftermiddags. Känner att jag kan förstöra ganska mycket med min fina slemhosta i kyrkan.

OH JUST DET! Natalia påminde mig precis...vi ska till helsingborgsfestivalen ikväll och kolla runt litta.. ska bli as najs. Och äta oss tjocka på munkar.

HEJ

woop woop. Idag kan ni tro att jag har varit duktig med att inte spendera så mycket pengar. Not. Men egentligen...jo. Jag har köpt en maxi klänning & en tröja + en vit skjorta för sammanlagt 300:- så det var visst det en bra dag. Men var det inte jag som skulle ta det lugnt? hehe

Och ni ska veta så stolt jag är över mig själv! Idag fick jag min lön från sommarjobbet och vet ni vad jag gjorde? Jag bad mamma ta pengarna och sätta in på ett spar konto och göra så att jag inte får tillgång till dem förrän nästa år. Då ska nämligen jag och en kompis åka till England och antingen back-packa eller så stannar vi i London någon vecka.

Är fortfarande halv krasslig i halsen. Det är ingen förkylning utan bara någon liten infektion i halsen. Men det är helt ok för mig får jag säga för tänk om jag hade blivit sjuk när jag ska till Grekland nu på måndag? Nä det hade inte gått.
Väldigt långt inlägg det här men skiiit samma! :)

 


Utmärkt förklaring...

...till hur jag mår kommer här. Det känns som att någon har tryckt ner sin knytnäve i halsen med knogjärn på och varje gång jag sväljer rispar knogjärnet i halsen. I öronen då? Jo...känns som att flyga samtidigt som någon har tryckt in ett par hörlurar alldeles för långt in och satt på för hög musik så att trumhinnan sprängts. Men jag mår bra.

Men bara för att man är sjuk behöver man inte ha tråkigt eller hur?

fem fingrar minus fyra fingrar

Såhär känner jag just nu:

Ta min hand och ta ner fyra fingrar så att det enda som är kvar är det där långa fingret som är i mitten. Låt det stå kvar och låt det rikta mot någon som har hand om vem som ska bli sjuk och inte. För just nu känner jag att jag har ont i öronen, huvudet och halsen och det har jag absolut INTE tid med. Förkylningar kan komma när de vill på året, men INTE på sommaren och INTE när jag har planerat en massa.

min hund har fått valpar!!

Det blev totalt NIO stycken!! 7 tikar och 2 hanar, tvärtom från vad det var i hennes kull när hon föddes. Hade tänkt att jag ska behålla alla hahah men så blir det nog inte....dock så föddes de på mitt tur nummer så det MÅSTE ju betyda NÅGOT. Eller hur? hehe

håret.

Bara för att.


Okej, lite uppdatering.

  • Jag har slutat jobba, klirr i kassan!
  • Insett att jag nog kan tänka mig att jobba inom vården, wiiihoo!
  • Till det beslutet ovan insåg jag att jag måste lägga till kursen Naturkunskap B till hösten (blöh!)
  • Bokat resa med mamma till GREKLAND!! Vi åker om två veckor och jag älskar't. Tänk alla bilder ni får se sen!
  • Min hund har blivit riktigt tjock och go' runt magen med alla valpar inuti!
  • Jag tycks ha glömt bort vad mascara är och låter fräknarna ta över mitt ansikte.
  • Har badat i ösregn. Fan vad kallt säger jag bara.
Sådär. Lite kort och gott vad jag gjort de senaste veckorna.

the sun is shining and i don't care

Idag har jag bestämt mig för att göra vad jag vill. Har gått upp sju varje morgon de senaste tre veckorna så idag vaknade jag och en kompis halv tio och när han åkt hem så bytte jag inte om utan slängde på mig min pyjamas igen och slängde mig framför tv;n! Nämnde jag att det är faktiskt fint väder idag?
Men idag stannar jag inne. Idag orkar jag inte. Jag har hällt upp ett glas kalvin chokladmjölk, bunkrat upp mig i sängen med dator, mobil, musik och hunden bredvid mig och tänker göra vad jag vill. Ganska härligt om jag får säga det själv.

16 juli

"Det är exakt 11 dagar, 2 timmar, 9 mintuter och 39 sekunder sen du bloggade sist... oh ja jag räknade"
Det här stod på min facebook sida igår. Frida har alltså räknat ut när det var jag bloggade sist och ja...jag måste ju erkänna att det är ett tag sedan! Men jag har jobbat varenda dag i tre veckor och när jag kommit hem de dagarna har jag bara varit så otroligt trött att det har inte blivit något bloggande. Förlåt Frida!
Nu säger jag inte att jag kommer fortsätta med att blogga varje dag för det vet jag inte om jag orkar eller alls har lust till. Sommarlovet är till för att njutas av och efter att jag tänkt till har jag faktiskt insett hur snabbt sommaren går över. Jag älskar sommaren mest över allt annat och istället för att helt plötsligt sitta där när det är vinter och säga "shit jag längtar redan efter sommaren" så vill jag kunna säga. "Skönt att jag hann med så mycket kul! Bring it on winter!"

Så därför prioriteras datorn bort. Därmed basta. Men någon gång då och då tänker jag nog blogga. Som till exempel idag.

Hej...

..då. Sommaren tar min tid, jag jobbar och lever höhö. Hörs när vi hörs.

look at me now

Den här låten är rysligt bra! Inte alls vad jag brukar lyssna på men älskar, älskar, älskar den otroligt mycket!♥
RSS 2.0