I know that you like my styleEn god natts sömn

Nä, vet ni vad jag bestämmer här och nu? Nu ska jag gå och lägga mig men imorgon ska jag vakna, klockan sex, gå upp och göra mig i ordning och starta min dag utan att känna efter. Jag ska vara där imorgon för redovisningen och jag ska må bra! Febern är borta och nu är jag bara trött + ont i öronen + halsont. Skit i det!

Vi ses imorgon!!

Nytt!


Mars

Nu har jag ätit ett mars. Tyckte jag var värd det sen morgonen imorse. FYFAN. Jag hade världens mensvärk, kräkte för att jag hade så ont. Nu mår jag i och för sig hur bra som helst efter en god lunch med tjajorna. Eller nåd'.
Ska ha geografi om...6 minuter och sen är det dags för matte. Jag hatar matte..över allt annat.Nya armband!

Kära mormor hade köpt lite armband och gotte gott till mig och mina kusiner..eller ja egentligen till alla! Fick även en liten fin börs och två små söta ödlor som jag faktiskt tänkte göra nyckelringar av!

trött!

Kom hem från skolan klockan fem..är jag trött nu? JA
Så jag ska inte tillbringa så värst mycket mer tid vid datorn..ska äta när mamma kommer hem och sen vill jag bara sitta framför brasan eller hoppa ner i badkaret. Fick ett bakslag från ett resultat på en av tentorna jag lämnat in så är jätte besviken för det..men det är inte en stor del av mitt betyg i det ämnet men när jag har lagt ner så pass mycket tid jag gjort så suger det ganska mycket.

RSS 2.0