Yo.

Det var en lååååång dag i skolan idag men inte så värst jobbig. Hade håla i tre timmar och tio minuter efter lunch idag. Bara för att min lärare i engelska inte var där. Och jag har nog aldrig klagat över en håla innan men det blev lite långtråkigt...Men nu är jag i alla fall hemma! Så allt som allt har jag haft två lektioner idag. För första gången hade vi psykologi och jag älskar det redan! Det passar verkligen mig! :D Och sen nu i eftermiddags var det juridik, och det var väl....sådär om jag ska vara ärlig.

Nä nu kurrar min mage!

PUZZ


Kan. Inte. Sluta. Skriva.

Jag har så mycket idéer som sprutar ut ur min annars så tomma hjärna. Men nu måste jag sova. Längtar tills imorgon när jag kan sätta mig ner och fortsätta. Besatt? hihi. Njäe.


hue'värk

Så hur hamnade jag i soffan med huvudvärk?

Jo, jag var slarvig som vanligt med att använda mina glasögon så POW smällde det till. Får skylla mig själv men AJ.

 


Hej!

 

Hur är det med er idag? Med mig själv är det bara bra. Okej så nu vet ni det.


Hade en härlig skol dag idag, inte så värst jobbiga lektioner och vi slutade redan klockan ett för vår naturkunskap var inställd.

Annarsch då? Hade tänkt sätta mig ner och fortsätta skriva på en novell jag börjat på. Har skickat in ett bidrag till "Lilla August" priset så när det är dags att rösta kommer jag lägga upp en länk så ni kan läsa och sen rösta om ni vill det? :)


Lite ångest.

Imorgon är det måndag och den här veckan börjar vi på nytt projekt som ska hålla på i 7 veckor. Tänkte bara berätta så att om jag inte uppdaterar kan det vara för att jag begraver mig i skolböcker ett tag!


27 augusti

HUR DEPRIMERANDE ÄR DET INTE MED REGN OCH ÅSKA??!?!?! Inte speciellt skulle jag vilja säga. Tycker det är helt OK. Så länge jag slipper träffas av blixten och bli dyngblöt av regn så är jag ganska nöjd. Det har ju då som sagt både regnat och åskat sen klockan sex imorse.......och det håller fortfarande på. Alltså en perfekt dag för att stanna hemma. Jag måste räkna lite matte så jag inte hamnar back men satan vad svårt det är när man är ledig. Men jag måste måste måste. Så jag ska.

Har varit på ärenden på mamma, har ÄNTLIGEN hittat ett par skor! Såhär ser dem ut!


min sommar i bilder

En obligatorisk ben bild.

 

Träffat den här tjejen!

 

 

Firat min födelsedag...

 

 

...med de här två tjejerna nere vid havet.

 

 

Och de hade pyntat min cykel såhär fint!

 

 

Senare på kvällen kom även Linnea hit och firade mig.

 

Varit nere vid havet några vändor med Dahl!

 

 

Där Sverige oftast bjuder på det fina vädret som ösregn och blåst...

 

 

Ännu en runda ner till havet fast denna gång med Natalia! foto: Natalia

 

 

Åkte till Grekland med mamma i en vecka och hade med mig den lilla kameran under vatten!

 

 

Min fina mamma i Grekland!

 

 

 

 

På vägen upp till stugan i Bohuslän hälsade vi på min hund och hennes valpar!

 

 

 

Till sist hamnade vi som sagt i Bohuslän där jag blev utelåst av Tanja...

 

...jag har skrattar ihjäl mig till den här bilden.

 

Färgat mitt hår som blev....

 

....SÅHÄR! Det är dock urtvättat nu...

 

Har inte tagit några fler kort...tyvärr....och alla är inte bloggbara. Så det här får duga! Sommarn 2011 är härmed avslutad för vädret verkar vägra återhämta sig.

 


H E M M A

ÄNTLIGEN! Nu är jag hemma & Tanja har åkt hem...lite tråkigt. Saknar redan henne haha! Som jag lovade ska ni få se bilder på det mesta vi har hittat på! Jag tänker låta bilderna tala för sig själva men kan ju berätta att de två bilderna som är på valpar är min hund Alice, valpar!
Tänkte bara visa för er att jag lever! Är ...

img_6218 (MMS)

Tänkte bara visa för er att jag lever! Är på semester med Tanja i Bohuslän. Jag har färgat håret blondare, varit ute och åkt båt, spelat lite mario kart och skrattat mig genom hela veckan! Hör av mig när jag kommit hem. Då ska ni få se hur fint mitt hår har blivit ;) puss på er


goodnight


RSS 2.0