21 november

Tjejen på bilden nedan är fortfarande arbetslös, fortfarande frustrerad över inget resultat i jobbsökandet, men även väldigt glad! För imorgon ska jag på massage! Jag har börjat på en medicin som torkar ut praktiskt taget varenda del av min kropp - därför har det gett mig 'skön' värk i muskler och leder! Ska därför för första gången någonsin (förutom i Thailand) gå på massage och verkligen reda ut de knutor jag har. För det kan inte mamma göra här hemma har vi märkt. Är dock nervös för jag vet att det kommer göra så jätte, jätteont.
 
Annars är där inget på G i mitt liv. På söndag har jag ett halvår med min pojkvän vilket är det mest förvånande på länge: för att citera alla de människor som är över 80 bast i vårt land: Var tog tiden vägen?! Eftersom det är så fint placerat på en söndag ska vi vänta med att fira nästa helg, då är det tänkt att vi ska ut och äta och bara mysa.
 
Snart jul i alla fall och för första gången på några år så ser jag fram emot den i år! Har redan julkänslorna utspridda i kröppna min!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0