19 juli

Vilken röjardag jag har haft idag! Ibland undrar jag inte om jag har två personligheter. Tonåringen som hatar att städa, kastar kläder där jag tar av dem, har glas och skålar ståendes på rummet och en full sopkorg. Eller den mogna tjejen som tycker om att städa för att jag älskar när det är rent. Att sängen är bäddad, att inget är dammigt och att golvet är fritt från kläder.
 
Idag fick dock den mognare dyka fram då jag har skjutit upp att göra det här ett bra tag nu. Har en lista där jag skrivit ner en hel del grejer som jag vill ha gjort under sommaren för att rensa lite i rummet. Idag blev det garderobens tur att få sig en röj. Har sorterat ur hur mycket kläder som helst som jag ska ge bort och det som återstår har fått hängas upp och vikas snyggt i lådorna. Jag har även tagit tag i lite kvitton och satte in dem i min pärm. Satte även in mina betyg och mitt Cambridge certificate som ska sitta där tills det blir flytt till England!
 
Nu ska jag bara ta och damma av lite, slänga lite onödiga prylar och sen ska jag till frisören! Ska klippa topparna så jag blir av med det slitna och efter det blir det bio med F! Vi ska se en skräckis...jag vet inte riktigt hur jag känner inför det.
 
Tomma kartonger och kläder som är söndriga ska ut!
 
Kläderna ligger prydligt för en gångs skull...just den här ordningen i de här lådorna brukar inte hålla särskilt länge!
 
Och det här ska ges bort! Kläderna ska skickas ner till ett barnhem i Rumänien och övriga grejer hamnar på loppis för här hemma gör de noll nytta nuförtiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0