För Fridas skull!

Fick precis en ledsen kommentar från Frida för att jag bloggar så sällan. Så det här inlägget är till min pingla Frida!


Undviker att plugga.

Lite annorlunda lektion på franskan idag. Fick smsa varandra men det var helt OK får jag säga. Fick lära oss skriva med förkortningar på franska. Ytterst nödvändigt. Ni kan ju se ett litet smakprov på det här nedanför. Annars då? Jag pluggar och pluggar och pluggar och pluggar. Vet inte riktigt hur jag ska se det. På ett sätt är det positivt för jag har lyckats hålla mitt nyårslöfte om att inte skjuta upp uppgifter till det sista. Sen att jag har inlämning på fredag som jag inte börjat på än räknas inte för jag har haft annat att plugga haha.


14 januari 2012

Sitter och pluggar med de två allergibomberna aka hårbollarna bredvid mig. Har tack och lov tagit en tablett så känner inte av allergin lika mycket så det är schönt. Då kan jag "koncentrera" mig på franskan, samhällen och svenskan jag måste göra. Nej,  nu kör vi igång plugget för idag...... Är hos min pappa för er som inte kunde lista ut det genom katterna jag har här, och jag vill in till Tanja! Hon tränar och sen måste hon också plugga så får träffa henne senare ikväll eller nåd.

Bilden är på sniskan - jag vet - men jag är för trött för att fixa det.

 

 


Det är inte konstigt man tycker om HanaPee.


9 januari 2012

Innan den här dagen tar slut, vilket den gör om cirka sju minuter, så vill jag bara slänga in ett grattis till min fina Julia som fyller 18 idag! Stort grattis till henne!


I brist på mycket annat.

Sitter och kollar film men såg att Egoina gjort ett jag inlägg på sin blogg så det tänkte jag bjuda på!

Jag är avundsjuk på Julia som fyller 18 idag, jag har tittat på Lejonkungen i 3D idag, jag hatar tanken på att sluta fyra varje dag denna terminen, jag gråter otroligt lätt till sorgliga filmer, jag har tröttnat på godis, jag gillar inte julmat, jag föredrar hemmakvällar framför fester, jag har lite panik över att inte veta vad jag ska göra efter gymnasiet trots att jag bara går tvåan, jag har haft två marsvin, jag har kvar mitt första gosedjur, jag hatar folk som skriver om sitt liv på facebook, jag har nästan alltid sjal på mig och jag har aldrig släppt tanken på att flytta till London.

Kan inte sluta soova.

Jag har hamnat i en sån ond cirkel nu och det är inte bra! Jag börjar skolan på tisdag och då ska jag upp vid åtta.....Det är i och för sig en sovmorgon för mig när det gäller skolan men jämfört med hur länge jag har sovit på lovet är det inte nådigt haha. De senaste dagarna har jag inte kunnat somna förrän vid halv två kanske och sen har jag gått upp elva varje dag trots att jag fortfarande varit trött. Bara för att inte slösa bort dagen. aaah blir knäpp!

Annars då? Fått reda på mitt schema. Slutar fyra varenda dag förutom på fredagar. Känner att vårterminen kommer bli den värsta någonsin...om jag slutar fyra brukar jag vara hemma vid fem och då blir det ju till att sätta sig ner och plugga tills man stupar i säng. Måste älska den lilla mängd liv jag har utanför skolan. Det är i alla fall tur att jag trivs i skolan! haha. Ni ser mitt schema nedan, jag föredrar att börja tidigt och sluta tidigt för då hinner man ju faktiskt plugga OCH ta det lugnt efter skolan. Men det här ska nog bli bra! Här har ni alltså också anledningen till varför jag inte kommer blogga så värst mycket.


goodnight

 

 


Fotografering med Dahl

 

 

 


RSS 2.0