SOMMARJOBB!

Jag har precis fått ett sommarjobb och det kunde inte bli bättre. Ska jobba på ett ålderdomshem och sätta guldkant på deras vardag, vara i matsalen och gå promenader, läsa för dem och hålla dem sällskap :)

Dessutom fick jag de första tre veckorna så jag fortfarande åka till Grekland med mami och vi kan fortfarande åka till bohuslän i en vecka med Tanja. LÄNGTAR!!!


Miljöprojekt

Sitter med Linnea, Rebecka och Frida nu och jobbar med miljöprojektet. Slänger bara in ett inlägg + bild för Fridas skull plus att jag ville visa er hur härligt vi hade det innan idag. Vi köpte vars en glass efter skolan och satt ute i värmen.


Kidnappad

Igår var en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Jag har inte kunnat berätta något i och med att det skulle vara en hemlighet men jag och julia hade planerat en överraskningsfest för Emilia med vänner! :D Jag tar det från början?

Emilias syster hade fått uppdraget att hålla henne hemma men en halvtimme tidigare än vad vi sagt när vi skulle hämta henne ringer Emilias syster och säger att Emilia precis pratat med en kompis och bestämt att de skulle träffas. Hennes syster sätter på ögonbindel och sätter henne i bilen.

Jag och Julia sprang dit och när vi kom säger vi ingenting utan jag öppnar dörren där hon satt, med ögonbindel på, leder henne bak till bakluckan och stänger.

Väl i bilen sänker vi och höjer volymen hela tiden på radion, kör flera varv i en rondell och kör runt på små - små vägar så att hon inte ska veta var vi är på väg. Där bak hör man hur Emilia skriker: ....KAN VI SLUTA KÖRA NU?!

När vi kommer fram så springer jag i förväg - öppnar dörren och säger till att alla som är hemma hos Julia att gömma sig. Julia kommer in med henne och hon har fortfarande ögonbindel på sig, när vi tar av den hoppar alla fram.

Jag hade i alla fall skit kul med att kidnappa henne, har nog aldrig sett henne så chockad hahaha

RSS 2.0